Webshop

 

Welkom Webshop Ellen Mae Grootte XL kalender Luna Familieplanner HOME    

Bestel via de webshop:

  1. Geen verzendkosten in Nederland vanaf 19,95 euro 
  2. Geen verzendkosten in België vanaf 39,95 euro
  3. Snelle levering 
  4. Veilige omgeving om te betalen (zoals iDeal, Bancontact)
  5. Onze klantenservice reageert snel

 

 

 

 

 

 

 


 

€ 6,95
Wenskaart over genieten, succes en feest

Wil je iemand succes wensen? En zoek je daar een geschikte kaart voor? Kies dan een leuke wenskaart die afwijkt van de standaardzin 'van harte gefeliciteerd'. Deze quote 'Meer genieten is pas echt succes' is origineel. Je kunt het bijvoorbeeld geven wanneer iemand is geslaagd, een jubileum viert of met pensioen gaat. Thema: Meer genieten is pas echt succes 2x A6 formaat wenskaarten / ansichtkaarten /postkaarten 1x A5 formaat wenskaart / ansichtkaart / postkaart 2x biotop enveloppen A6 formaat Zwart/wit Verpakt in een transparant witte envelop (A5 formaat)

€ 17,95
MiLuna Familieplanner 2021

De MiLuna familieplanner 2021 is een handige én duurzame maandkalender of maandplanner. Elke maand heeft een pagina waar je veel handige lijstjes en notities op kunt schrijven. En elke maand heeft uiteraard een pagina met een mooi maandoverzicht. De MiLuna is ongeveer 35 bij 25 cm groot. Je kunt het opengeklapt ophangen of als bureauplanner gebruiken. Leg de homeplanner dan op je tafel. Wil je meer ruimte voor je gezinsactiviteiten dan moet je de Luna Familieplanner 2021 aanschaffen. Die planner is ongeveer 35 bij 50 cm groot en echt een gezinsplanner voor 5 à 6 personen. Heb je bijvoorbeeld geen (kleine) kids dan is de MiLuna zeker geschikt voor jou. Enkele bijzonderheden over de MiLuna 2021, de planner: is gemaakt van zeer duurzaam papier, heeft Nederlandse én Belgische feestdagen, heeft extra pagina's zoals een pagina voor belangrijke gegevens van en voor het gezin en jaaroverzichten 2021 en 2022. Oh ja, ontworpen en gedrukt in Nederland.

€ 19,95
Luna Familieplanner 2022

Steeds heen en weer bladeren voor een maandoverzicht hoeft niet met de Luna Familieplanner. De Luna is de maandkalender voor gezinnen in Nederland en België. Het is een duurzame zwart-witte familieplanner die je opengeklapt ophangt. Daardoor heb je een mooie XL wandplanner van ongeveer 35 bij 50 cm groot. Het papier schijnt niet door en de planner heeft veel ruimte voor gezinsactiviteiten, lijstjes en notities. Er zijn extra pagina's: denk aan een pagina voor belangrijke gegevens van het gezin zoals het telefoonnummer van de huisarts, allergieën etc. en jaaroverzichten: het jaaroverzicht 2022 met schoolvakanties en het jaaroverzicht 2023 met feestdagen.